ColorGlo Patra- Lefkada | επισκευή και βαφή δέρματος αυτοκινήτου
επισκευή και βαφή δέρματος, επισκευή και βαφή δερματίνης, επισκευή και βαφή τιμονιού, επισκευή και βαφή μοκέτας, επισκευή και βαφή τιμονιού, επισκευή και βαφή πλαστικού, επισκευή και βαφή ταμπλό, επισκευή και βαφή ταπετσαρίας
επισκευή και βαφή δέρματος αυτοκινήτου Πάτρα Λευκαδα, cologlo Patra- Lefkada
14567
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14567,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Από το 2018 προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην Πάτρα και από το 2019 στη Λευκάδα και το Άκτιο. Επίσης εξυπηρετούμε και το νομό Πρέβεζας.

Από το 1975 σε 50 χώρες.

Η Color Glo International ιδρύθηκε στη Μινεάπολις της Μινεσότα, το 1975 και μέχρι σήμερα, η ιδιοκτησία και ευθύνη για τη λειτουργία της παραμένει στην ίδια οικογένεια. Έχουμε αναπτυχθεί σε μια εταιρία με υποκαταστήματα που παρέχουν υπηρεσίες αποκατάστασης δέρματος, βινυλίου και πλαστικού, αλλά και υπηρεσίες αφαίρεσης λεκέδων από υφάσματα για εμπόρους ή ιδιώτες. Επιλέγοντας τις υπηρεσίες της Color Glo International σημαίνει ότι έχετε εμπιστευτεί την εταιρία με τις πιο συσσωρευμένες γνώσεις, τη μεγαλύτερη εμπειρία και τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας που διατίθενται. Οι πρωτεύουσες υπηρεσίες επισκευών σε αυτοκίνητα καλύπτουν ζημίες δέρματος, όπως ξεθώριασμα του χρώματος, επιφανειακές τριβές, γδαρσίματα, κοψίματα, τρυπήματα, καψίματα, ζημιές από κατοικίδια και αφαίρεση των περισσότερων ειδών λεκέδων. Το δέρμα αλλοιώνεται με το χρόνο από τη φυσιολογική καθημερινή χρήση. Ωστόσο, οι τεχνικοί της Color Glo διαθέτουν τις γνώσεις, τα προϊόντα και τη δυνατότητα να αποκαταστήσουν τους τρεις τύπους δέρματος που κατασκευάζονται πιο ευρέως: το κατεργασμένο δέρμα, το δέρμα (με προστασία) ανιλίνης και το δέρμα νούμπουκ. Από την έναρξη των εργασιών μας το 1975, τα ποιοτικά αποτελέσματα και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες είναι οι βασικές προτεραιότητές μας. Με την παραγωγή των δικών μας προϊόντων και την εστίαση στην ποιότητα, είμαστε σε θέση να παρατείνουμε τη μακροχρόνια χρήση του δέρματος στα αυτοκίνητα και τα έπιπλα των πελατών μας, καθιστώντας περιττή τη δαπανηρή αντικατάσταση των συγκεκριμένων ειδών. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών μας, θα σας προτείνουμε τις σωστές τεχνικές συντήρησης ώστε το δέρμα να διατηρήσει την ανθεκτικότητά του. Η Color Glo βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να προσφέρει στην αγορά τις καλύτερες λύσεις για αποκατάσταση, καθαρισμό, βαφή και επισκευή σχεδόν κάθε υλικού, συμπεριλαμβανομένων: δέρμα, δερματίνη, nubuck, ύφασμα, βελούδο, χαλί/μοκέτα, πλαστικό και πολλά άλλα! Οι υπηρεσίες της Color Glo σας παρεχονται στο χώρο σας με κινητή μονάδα όπου γίνεται και η επισκευή!!!

Υποστήριξη0%
Πιστοποίηση0%
Οικολογικά Υλικά0%
Υπευθυνότητα0%

ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ

Ειδικός στην αποκατάσταση φθορών στην επιφάνεια & στο χρώμα σε:

δέρματα, δερματίνη, πλαστικά, υφάσματα, μοκέτες.

 • 01 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

  Καθίσματα χαλασμένα από κατοικίδια, κάψιμο τσιγάρων, καθίσματα και πόρτες, κονσόλες, οροφές βινυλίου, χαλιά, σκισμένα μαξιλάρια. Θα θέλατε το όχημά σας να φαίνεται ακόμα καλύτερα από ό, τι όταν το έφερα για πρώτη φορά σπίτι; Θα εκπλαγείτε από την επαγγελματική ποιότητα των υπηρεσιών μας. Μπορούμε να επαναφέρουμε, να επισκευάσουμε, να ανανεώσουμε και να επαναχρωματίσουμε όλα τα παραπάνω υφάσματα και εσωτερικούς χώρους.

 • 02 ΣΚΑΦΗ

  Η Color Glo μπορεί να επαναφέρει, να επισκευάσει, να καθαρίσει καθώς και να ανανεώσει ή να αλλάξει το χρώμα του δέρματος, του βινυλίου, του υφάσματος, του βελούδου, του σκληρού πλαστικού και του χαλιού που χρησιμοποιούνται σε σκάφη.

 • 03 ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ

  Η Color Glo προσφέρει υπηρεσίες που απευθύνονται σε επιφάνειες από δέρμα, βινύλιο και πλαστικό που χρησιμοποιούνται για εσωτερικά εξαρτήματα αεροσκαφών. Αυτά τα εξαρτήματα περιλαμβάνονται σε καθίσματα αεροσκαφών, πλαϊνά πάνελ, βάσεις καθισμάτων, πλαίσια παραθύρων, κορυφές τραπεζιών και ράγες ποτών. Η βιομηχανία χρησιμοποιεί πολλούς διαφορετικούς τύπους πλαστικών, βινυλίου και δερμάτων για να επιτύχει πρακτικές και συντηρητικές επιφάνειες, αλλά και να φέρει κομψότητα σε αυτούς τους εσωτερικούς χώρους.

 • 04 ΕΠΙΠΛΑ

  Δέρμα, βινύλιο, ύφασμα, χαλί, πανί, βελούδο, ξύλο, σκληρό πλαστικό. Οι ειδικοί της Color Glo είναι διαθέσιμοι για να βοηθήσουν στην αποκατάσταση, καθαρισμό ή επανεστίαση της πολύτιμης ιδιοκτησίας σας. Το έργο μας είναι μόνιμο και ασφαλές για το περιβάλλον. Οι ειδικοί της Color Glo χρησιμοποιούν μη εύφλεκτα, άοσμα, με βάση το νερό προϊόντα που στεγνώνουν γρήγορα.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ (ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) 2016/679) Επώνυμο: Βενέρης Όνομα: Νικόλαος Όνομα Πατέρα: Ιωάννης Όνομα Μητέρας: Μαρία Τόπος γέννησης : Πάτρα Έτος γέννησης: 1969 Τόπος κατοικίας: Πάτρα Οδός: Κωνσταντίνου Σκουρλέτη Αριθμός: 28 Τ.Κ: 26333 Αρ. Αστ. Ταυτότητας: ΑΕ713087 Ημερ. Εκδ 28/08/2007 Τηλέφωνο: 2610340953 Email: patra@colorglo.gr Ιδιότητα: Έμπορος Οι υπεύθυνοι παρουσίασης δεδομένων της εταιρείας με την επωνυμία Colorglopatra- lefkada συλλέγουν και χρησιμοποιούν κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η προβολή, η προώθηση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή για την παροχή υπηρεσιών προς τους χρήστες. Χρησιμοποιούν τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουν προκειμένου: Να παρέχουν υπηρεσίες και να ανταποκρίνονται στα αιτήματα πελατών ή τρίτων σχετικά με το αντικείμενο στο οποίο αναφέρονται. Να επικοινωνούν, εφόσον έχει εξασφαλίσει τη ρητή συγκατάθεση του χρήστη για αυτόν τον σκοπό, σχετικά με τις υπηρεσίες και να στέλνει ειδοποιήσεις απευθείας ή μέσω τρίτων. Να επιτρέπει χρήση συγκεκριμένες εφαρμογές και υπηρεσίες τρίτων. Να απαντάει στα αιτήματα και στα ερωτήματα ή σε τρίτους κατόπιν εξουσιοδοτήσεως. Να συμμορφώνεται και να επιβάλλει τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας θα επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα μέσω του προσωπικού τους και με τρίτους παρόχους υπηρεσιών (εταιρείες ενώσεις κλπ) που βρίσκονται εντός και εκτός της Ε.Ε., ορισμένοι και σε χώρες που ενδέχεται να μην παρέχουν το ίδιο επίπεδο προστασίας. Η εταιρεία διά τους παρόντος αναλαμβάνει την ευθύνη ορθής χρήσης των δεδομένων του υποκειμένου και το υποκείμενο διατηρεί το δικαίωμα ανάκλησης/εναντίωσης/διόρθωσης των προσωπικών δεδομένων του υποκειμένου, οποιαδήποτε στιγμή.

Close