Εταιρία

Η εταιρια μας

Επιλέγοντας τις υπηρεσίες της Color Glo International σημαίνει ότι έχετε εμπιστευτεί την εταιρία με τις πιο συσσωρευμένες γνώσεις, τη μεγαλύτερη εμπειρία και τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας που διατίθενται και προσφέρει στην αγορά τις καλύτερες λύσεις για αποκατάσταση, καθαρισμό, βαφή και επισκευή σχεδόν κάθε υλικού.

Color Glo International

Η Color Glo International ιδρύθηκε στη Μινεάπολις της Μινεσότα, το 1975 και μέχρι σήμερα, η ιδιοκτησία και η ευθύνη για τη λειτουργία της παραμένει στην ίδια οικογένεια. Έχουμε αναπτυχθεί σε μια εταιρία με υποκαταστήματα που παρέχουν υπηρεσίες αποκατάστασης δέρματος, βινυλίου και πλαστικού, αλλά και υπηρεσίες αφαίρεσης λεκέδων από υφάσματα για εμπόρους ή ιδιώτες.

Εξέλιξη

Για σχεδόν 40 χρόνια η Color Glo International συνεργάζεται με αντιπροσωπείες καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων αλλά και με ιδιώτες ιδιοκτήτες, προσφέροντας εναλλακτικές λύσεις χαμηλού κόστους για την επιδιόρθωση των εσωτερικών στοιχείων που έχουν υποστεί ζημία σε ατύχημα ή λόγω βανδαλισμού. Η εταιρεία χρησιμοποιεί αποκλειστικά, τα δικά της προϊόντα, τα οποία έχουν αποδεχτεί οι κατασκευαστές δέρματος, βινυλίου, πλαστικών και υφάσματων σε όλον τον κόσμο. Επί του παρόντος η Color Glo παρέχει επιτυχώς σέρβις σε αυτοκίνητα όλων των κατασκευαστών παγκοσμίως.

Προϊόντα

Τα προϊόντα Color Glo είναι πρώτα και στις προτιμήσεις των κατασκευαστών σκαφών και χρησιμοποιούμε περιβαλλοντικά ασφαλή χρώματα με βάση το νερό, που έχουν περάσει επιτυχώς συγκεκριμένες απαιτήσεις δοκιμών κάθετης καύσης υπό το FAR 25.853 (a) Παράρτημα F μέρος (a) (l) (ii) AMD-25-72 των Ομοσπονδιακών Κανονισμών Αεροπλοΐας και έχουν καταδείξει ότι δεν προσθέτουν βαθμό εύφλεκτου σε δερμάτινες ταπετσαρίες αεροσκαφών, έχουμε εξαιρετική συνεργασία και στο χώρο της αεροπλοΐας για αεροσκάφη όλων των μεγεθών.

Επισκευή

Με την αυξημένη χρήση ακριβού δέρματος, το κόστος αντικατάστασης λόγω φθοράς, ατυχημάτων κ.λ.π. έχει αυξηθεί δραματικά. Σήμερα εκτελούμε εγγυημένες εργασίες όχι μόνο σε οχήματα και έπιπλα αλλά και σε οποιαδήποτε επιφάνεια μπορεί να αποκατασταθεί ή να αντικατασταθεί.

Σαν καινούριο…

Η άμεση εξυπηρέτηση και οι λογικές τιμές στις αντίστοιχες εργασίες μας αποτελούν δεδομένο για εμάς, ενώ η πείρα μας στο αντικείμενο εξασφαλίζει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ποιοτητα Υλικων0%
Αντοχη στο χρονο0%
εξειδικευμενο προσωπικο0%

Extra Υπηρεσίες

Σήμερα εκτελούμε εγγυημένες εργασίες όχι μόνο σε οχήματα και έπιπλα αλλά και σε οποιαδήποτε επιφάνεια μπορεί να αποκατασταθεί ή να αντικατασταθεί.

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ

Tαπετσαρίας σε δέρμα, δερματίνη, ύφασμα, βελούδο, πλαστικό και ουρανού αυτοκινήτου.

ΒΑΦΗ

Tαπετσαρίας όλων των τύπων. Αποκατάσταση χρώματος και αλλαγή ταπετσαρίας.

ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ ΦΑΝΑΡΙΩΝ

Με ειδικά μηχανήμα επαναφέρουμε τους προβολείς του οχήματος σας στην αρχική τους κατάσταση.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Απαραίτητο για την απομάκρυνση των βακτηρίων που εισχωρούν στις ίνες του υφάσματος.

Πιστοποιήσεις

Σήμερα εκτελούμε εγγυημένες εργασίες όχι μόνο σε οχήματα και έπιπλα αλλά και σε οποιαδήποτε επιφάνεια μπορεί να αποκατασταθεί ή να αντικατασταθεί.

ISO
KIRBY
FAA APR

Εγγύηση ποιότητας

Η πραγματική αξία όμως για τους ίδιους αλλά και για εμάς, είναι όταν πολλούς μήνες μετά από τη χρήση αυτών που επισκευάσαμε, είναι ακόμα σαν καινούργια.